Jongensfiets

Alles over transportfiets. Vergelijk op onze website vele soorten transportfietsen voor dames en heren. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.

Welke framemaat damesfiets
  • Share via:

Informatie over jongensfietsen

Heel vele kinderen maken veel kilometers op hun kleine kinderfietsen. Zowel meisjes als jongens. Heel vaak begint het met een driewieler. Daarop volgt al heel snel een gewone jongensfiets of een meisjesfiets. Heel vaak gaat dit eerst gepaard met zijwieltjes. Kort erna breekt het moment aan om de zijwieltjes eraf te halen. Bij de een gaat dit sneller dan bij de ander.

Jongensfiets 24 inch of een Jongensfiets 26 inch

Voor jongens tussen de leeftijden van 8 en 12 jaar oud kun je kiezen uit diverse modellen en maten. Jongens tussen de leeftijd van 8 en 10 jaar hebben meestal een jongensfiets 24 inch maat nodig. Jongens tussen de leeftijd van 10 jaar en 12 jaar hebben meestal een jongensfiets 26 inch maat nodig. Er is een groot aanbod van jongens schoolfietsen op internet te vinden. Vergelijken en de tijd ervoor nemen kan dus erg verstandig zijn. Geduld is hierbij het toverwoord. Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons! Een fout gevonden? Meld het ons. Meer informatie over is hier te vinden: www.City-Bikes.nl