Elektrische fiets beoordelingen-reviews

Het kopen van de juiste e-bike is belangrijk. Omdat e-bikes groot en duur zijn, is onderzoek cruciaal.

Welke spieren train je tijdens het fietsen
  • Share via:

Het kopen van de juiste e-bike is belangrijk. Omdat e-bikes groot en duur zijn, is onderzoek cruciaal. De meeste mensen hebben zeer specifieke behoeften aan een e-bike, dus onze recensenten testen en evalueren elke fiets op basis van het verwachte gebruik, bereik, aandrijfsysteem, aandrijflijn, framestijl en -maat en algeheel comfort. Hoewel een specificatieblad informatie kan geven over koppel en motorvermogen, is het wat er op de weg gebeurt dat er echt toe doet. Lezers willen weten: "Zal deze fiets me echt de grote heuvel bij mijn huis op krijgen?" Of: "Zal het pijn doen aan mijn rug om een ​​lange afstand op deze fiets te rijden?"

Om u te helpen het antwoord te vinden, rijden onze recensenten met elke e-bike een steile heuvel op om te zien hoe hij ermee omgaat. We nemen fietsen mee voor tests van een hele dag om het comfort en de levensduur van de batterij te beoordelen. We evalueren de remkracht met verschillende remtests en doen zelfs snelheidsuitdagingen (ieders favoriet) om te zien hoe snel een fiets 100 meter kan afleggen op maximale snelheid. Zowel onze geschreven als videorecensies bevatten de details die u over elke e-bike wilt weten.

Hieronder vind je categorieën voor verschillende soorten e-bikes. Elke spirit fiets die we beoordelen, is gecategoriseerd op basis van framestijl, prijs, bandenmaat, laadvermogen en bedoeld gebruik. Een professional die naar zijn werk wil pendelen, heeft iets lichtgewichts en efficiënts nodig met een beetje laadvermogen en een groter bereik. De weekendkrijger die van plan is om met vrienden de lokale paden op te gaan, heeft voldoende vermogen, lekbestendige banden, een stevig frame en voorvorkvering nodig.

E-bikes zijn net zo divers en uniek als auto's, dus het vinden van de juiste fiets hangt af van hoe je hem wilt gebruiken. Bekijk elke categorie om te beoordelen waar je wilt beginnen en duik er vervolgens in! Er worden ook fietsclassificaties gegeven, zodat u een fiets kunt vinden die voldoet aan uw lokale wetten voor gemotoriseerde voertuigen.